Nuk jemi te vetmit ne treg, por jemi me te miret!

Izolime taracash & hidroizolime Sulmina

Ne ofrojme per ju hidroizolime taracash me nje garanci dhe cilesi shume te larte. Tek ne do te zgjidhni probleme me lageshtiren ne kohe rekord ku cilesia nuk mungon.

Pse duhet te na zgjidhni ne?

Pervec se kemi mbi 15 vite ne treg ne ju garantojme cilesine dhe garancine me te larte te sherbimit tone.

Keni probleme me lageshtiren?
Kontaktoni me ne ku stafi i jone i kualifikuar te gjej zgjidhje ne problemin tuaj.

24/7 jemi per ju!

+355 69 39 61 976 +355 68 39 07 705

Kontaktoni me ne:

0
projekte te perfunduara
0
shtepi private
0
pallate te perfunduara
0
kliente te kenaqur